Քոլեջում գործում է նախնական մասնագիտական կրթական ծրագրով հիմնական կրթության հիմքով (3տարի ) և միջնակարգ կրթության հիմքով (1տարի) «Խոհարարական գործ» մասնագիտությունը:
Ուսումնառության գործընթացն ավարտելուց հետո ուսանողին տրվում է դիպլոմ «խոհարարի» որակավորմամբ:
Արտադրական պրակտիկան անցկացվում է բարձրակարգ ռեստորաններում:
—————————————————————————————————————————
Մեր խորհրդատուն՝
«Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման»
ՀԿ նախագահ` Սեդրակ Մամուլյան
Խոհարարությունը ամենակարևոր կապն է բնության և մշակույթի միջև: